facebook

Як почистити пральну машину від цвілі: найпростіший спосіб

Пральні машини, особливо моделі з фронтальним завантаженням, часто стають прекрасним середовищем для розмноженя плісняви, наприклад, на гумовій прокладці. Читайте в матеріалі ТСН.ua, як почистити гуму в пральній машині від цвілі за допомогою простого способу.

Пише - джерело.

Для того, щоб відмити гуму у пральній машині від цвілі, вам знадобиться лише один засіб, який є в кожному домі. І це – хлорний відбілювач.

Також для самої процедури потрібні:

пластикове відро;
тканина з мікрофібри;
захисні рукавички;
маленька щітка з м’якою щетиною.
Як почистити пральну машину від цвілі: інструкція
Спочатку необхідно встановити звичайний режим прання під час великого навантаження машини. Потрібно, щоб всередині було багато води. Вона повинна бути теплою, а краще – гарячою.
Одну або кілька чашок хлорного відбілювача (залежно від кількості цвілі) додайте всередину барабана, а потім запустіть прання. У відділенні для миючих засобів можна додатково залишити 1/2 склянки відбілювача (дозатор повинен бути заповнений до максимального рівня).
По завершенню цикла прання обов’язково протріть дверцята машинки тканиною з мікрофібри, яка добре вбирає вологу. Обережно відігніть гумову прокладку та очистіть її з внутрішньої сторони. Саме тут зазвичай накопичується найбільше бруду та залишки миючих засобів, а через вологу з часом з’являється пліснява.
Щоб внутрішній бік гумової прокладки промити максимально ефективно, надягніть захисні рукавички, візьміть щітку з м’якою щетиною та намочіть її у спеціальному розчині (на склянку води 1/4 склянки хлорного відбілювача). Обережно очистіть гумку, а потім протріть насухо.
Не забувайте регулярно чистити пральну машину, щоб подовжити термін її служби.

Читайте також:  Яке сьогодні, 28 квітня, свято – все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: