facebook

Жінка випадково народила від незнайомця: тест ДНК викрив страшну правду

Батьком хлопця виявився незнайомець через помилку медиків.

Пише - джерело.

У США спалахнув скандал після того, як родина задля розваги зробила тест ДНК. Він показав, що чоловік не є рідним батьком свого молодшого сина.

Про це пише dailystar.co.uk.

47-річна Донна Джонсон та її 47-річний чоловік Ваннер були приголомшені, коли дізналися, що їхній 12-річний син насправді не їхній. Результати показали, що її чоловік був батьком їхнього старшого сина, але не молодшого.

Тоді Донна зрозуміла, що помилка могла статися внаслідок плутанини під час штучного запліднення.

Пара, яка познайомилася в старших класах, одружилася в 2003 році і народила сина Ваннера-молодшого, якому зараз 18 років.

Вони хотіли ще одну дитину, але у Ваннера з’явилися проблеми з грижею, і операція спричинила проблеми із зачаттям. У березні 2007 року пара пройшла перший цикл ЕКЗ з використанням її яйцеклітин та його сперми. Через рік, у серпні, у них народився син Тім.

Ваннер-молодший мав блакитні очі батька і світле волосся, а Тім – темне волосся матері і спортивну статуру. Коли діти підросли, сім’я з Солт-Лейк-Сіті, США, зробила тест ДНК, щоб дізнатися про свою спадковість. Але саме тоді вони виявили, що Тім насправді не був сином Ваннера.

“Ми зв’язалися з адвокатом, який запевнив нас, що ми залишимося законними батьками Тіма, що було величезним полегшенням. Але мені було важко дивитися, як Ваннер змирився з тим, що Тім не був його біологічним сином. Він нічим не відрізнявся від інших, але я бачила, що він був шокований”, – сказала Донна.

Коли Тіму виповнилося 12 років, Ваннер повів його на морозиво, щоб повідомити новину в жовтні 2020 року.

“Після того, як вони повернулися, я обійняла нашого сина і сказала йому, як сильно ми його любимо. Він був дуже тихим і сказав, що теж нас любить”, – зізналася мама.

Читайте також:  Картопля різного кольору, жовта, біла, червона – яка смачніша, яка краще зберігається

Через кілька тижнів Тім розповів, що хоче знайти свого біологічного батька. За допомогою другого ДНК-тесту, проведеного іншою компанією, сім’я знайшла жінку, яка була біологічною тіткою Тіма. Продовжуючи пошуки, сім’я знайшла блог, який вів її брат на ім’я Девін МакНіл, що мешкав у Колорадо.

Потім вони знайшли його номер в Інтернеті, і саме тоді Тім зателефонував йому в березні 2021 року. Після цього, за словами Ваннера, 47-річний Девін був налаштований зі зрозумілих причин скептично, але врешті-решт погодився зробити ДНК-тест. Зрозумівши, що вони перебувають в одній клініці ЕКЗ, дружина Девіна Келлі пішла на імплантацію ембріона для їхнього сина Тейлона. ДНК-тест підтвердив, що Девін був батьком Тіма, так само як і Тейлона. Зразки сперми не були підмінені, але сперма Девіна якимось чином була використана для обох.

Тім дуже зрадів, коли пара повідомила йому, що вони знайшли його батька, і саме тоді вони всі зустрілися в червні 2021 року. Подружжя зустрілося з Девіном, Келлі та їхніми дітьми: 15-річним Талоном, 10-річним Пакстоном і восьмирічним Лондіном.

“Обіймати незнайомця, з яким я зробила дитину, було сюрреалістично, але моя тривога розтанула, коли діти гралися. Я побачила багато спільного в їхніх манерах та інтересах – більше, ніж у тому, як вони виглядають. Келлі також добре впоралася з цим відкриттям, і я дуже вдячна їй за те, що вона дбала про інтереси Тіма. Крім регулярних текстів, дзвінків і відеочатів, ми знову зустрілися з Девіном, Келлі та їхніми дітьми в листопаді 2021 року”, – каже жінка.

Донна розповіла, що вони вирішили конфліктну ситуацію із клінікою без суду, проте жінка обурена тим, що сталось.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: