facebook

Збирайтеся, це ж війна: ТЦК починають забирати вже без повісток – з’явився новий документ

Військкомати почали збирати військовозобов’язаних без повісток, з’явився закон

Пише - джерело.

У Чернігівській ОВА пройшов брифінг начальника Чернігівського обласного ТЦК та СП, який повідомляв представникам ЗМІ про головні мобілізаційні заходи, що відбуваються у Чернігівській області. Інформацією ділиться Чернігівський обласний ТЦК та СП на своїй офіційній сторінці.

Тепер і на Чернігівщині військкомат нагадав усім військовозобов’язаним з’явитися до них без повістки.

Згідно з Указом президента «Про загальну мобілізацію» всі громадяни віком від 18 до 59 років, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані з’явитися до місцевих ТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних та їх придатності до проходження військової служби.

Зазначається, що подібні накази ТЦК не є новими і їх основна ціла полягає в тому, щоб повторно оповістити військовозобов’язаних для їх подальшої явки в ТЦК.

Читайте також:  “Вивозитимуть діток”: відома екстрасенс розповіла про сильний ракетний удар. Почнеться найближчим часом

Крім того, Оболонський ТЦК опублікував подібний наказ, що всі військовозобов’язані повинні самостійно з’явитися у військкомат, не очікуючи на вручення повістки. У документі наголошується, що на це вони мають лише десять днів.

Вимога стосується навіть тих, хто не отримував персонального порядку денного чи мобілізаційного розпоряджень і навіть якщо вони не прописані в Оболонському районі, а лише проживають там.

Кожен військовозобов’язаний на час дії правового режиму військового стану повинен мати при собі як особисті, так і військово-облікові документи, тобто приписне свідоцтво, військовий квиток та тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Громадяни вікової категорії від 18 до 27 років призову на мобілізацію під час військового стану не підлягають, для них військово-обліковим документом є приписне свідоцтво

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: