facebook

Ярош неочікувано для всіх підтримав Зеленського в справі Стерненко і заявив: В мене є інформація, що…

Дмитро Ярош вважає, що вирок активістові Сергію Стерненко – це спроба Москви поставити під удар президента України Володимира Зеленського.

Пише - джерело.

Командувач Української Добровольчою армією (УДА) Дмитро Ярош вважає, що гучна справа Стерненко – це спроба зачепити президента Володимира Зеленського. Таку думку він висловив на своєму акаунті в Facebook, передає Діалог.UA .

Командувач УДА звернув увагу на те, що останнім часом Зеленський почав робити ” рішучі кроки щодо захисту українських інтересів “. На цьому тлі суд Одеси засудив до 7 років активіста Сергія Стерненко по сумнівному справі, що прогнозовано призвело до масових протестів по країні. Фактично, Зеленський був поставлений “під удар” патріотичної частини населення України. І це не збіг, вважає Ярош.

” Це успішна спецоперація Російської імперії і її холуїв в Україні “, – припустив глава УДА. Він зазначив, що в ході гібридної війни не можна допускати існування “ворожої агентурної мережі” на своїй території. Щоб убезпечити країну, зазначив Ярош, Зеленському необхідно швидко реформувати судову систему. ” Дивним чином правове свавілля в Одесі збігся із загостренням на фронті.

Читайте також:  Винуватця так і не покарали: під Харковом батько збитої автомобілем дівчинки помстився водію-кривднику

Все як по книжці “, – написав політик. Він порадив президенту зробити 4 важливі кроки. Перший. Не ховатися за спинами силовиків, а вийти на відвертий діалог з активістами-патріотами. Другий. Невідкладно подати в Раду законопроект про покарання за колабораціонізм.

Третій. Реформувати судову гілку влади. Четвертий. Помилувати своїм указом Стерненко, якщо суди вищої інстанції залишать вирок в силі. ” Такі дії знімуть напругу в суспільстві і” дадуть по зубах “кремлівської га ** сті “, – висловив думку Ярош.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: