facebook

Як виростити великий врожай картоплі: потрібна усього лише фольга

Багато городників-початківців не знають, як виростити великий врожай картоплі. Цікаво, що для цього зовсім не потрібно використовувати різноманітні хімічні засоби. Вам знадобиться всього лише звичайна алюмінієва фольга.

Пише - джерело.

Чому фольга допомагає виростити гарний врожай картоплі
Алюмінієва фольга складається з таких корисних речовин, як мідь, алюміній, кремній та залізо. Якщо використовувати їх під час висаджування рослини, вони сприятливо впливають на її подальший ріст.

Ці елементи здатні наситити картоплю, а також захищають її від шкідників та різних хвороб. А це, своєю чергою, значно збільшує її врожайність.

Фольга також допомагає запобігти злежуванню ґрунту. А тому його грудки не тиснуть на ще незміцнілі бульби. Між бульбами та землею утворюється невеликий прошарок, завдяки якому відбувається природне провітрювання. Тобто ґрунт залишається пухким, а картопля отримує необхідну дозу світла, тепла, води.

Читайте також:  Експерт розповів, як смерть Пригожина впливатиме на війну в Україні

Що потрібно робити з фольгою, щоб урожай картоплі збільшився
Зі шматочків фольги необхідно зробити невеликі кульки. Перед тим, як висаджувати розсаду картоплі у ґрунт, потрібно кинути по одній такій кульці в кожну лунку.

Завдяки наявності в лунці кульки з фольги картопля не буде пріти. Але після збирання врожаю не забудьте витягнути та викинути фольгу, адже матеріал вже передав ґрунту свої корисні властивості.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: