facebook

Як працюватимуть школи в умовах коронавірусу

Школи в Україні працюватимуть з 1 вересня у штатному режимі, за винятком “червоних” зон епіднебезпеки. Про це сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

“Школи не працюватимуть виключно у тих містах або районах, де буде встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

Пише - джерело.

У всіх інших – зеленому, жовтому і помаранчевому, вони працюватимуть у звичайному режимі з чітким дотриманням тих правил, і це обов’язково, ухвалених для процесу навчання у школах. Це і використання масок, і деякі обмеження, які вводяться правилами. І хочу ще раз нагадати, що всі ці правила – їх треба дотримуватися заради здоров’я наших дітей”, – сказав міністр.

“Червоний” рівень встановлюється, якщо за 14 днів в обласному центрі, районі або місті обласного значення з населенням менше 70 тис. осіб фіксується понад 240 випадків захворювання на 100 тис. населення, або в іншій адміністративно-територіальній одиниці – понад 160 випадків на 100 тис. населення, пише “Інтерфакс-Україна”

Із понеділка, 17 серпня, терміном на 14 днів “червоний” рівень епіднебезпеки встановлюється для міст Самбір (Львівська обл.), Біляївка (Одеська), Дубно (Рівненська) та районів Городенківського та Косівського (Івано-Франківська), Костопільського та Рівненського (Рівненська), Кіцманського (Чернівецька).

Читайте також:  В Італії знайшли розкішну віллу Валентини Матвієнко, яка підписала указ про початок війни в Україні - журналістка

В Україні станом на 15 серпня лабораторно підтвердили 89 719 випадки COVID-19, із них за добу – 1 847.

У Збройних силах України на коронавірус хворіє 401 особа. За останню добу зареєстровано 35 нових випадків.

Всього за час пандемії одужали 762 військових.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: