facebook

Я обіцяла людству, що на початку 2021 відкрию цю таємницю: В Україні з’явиться новий мoлoдий політичний лiдeр, а РФ рoзкoлeтьcя — мольфaркa (Відео)

ТСН вирушила до карпатських віщунів. Мольфари розповіли, що “чекає на Україну дуже важка доля”, “Україна має ще процвітати”, “Вірус, я думаю, що навесні він би мав відступити”, а

Пише - джерело.

Коронавірус та війна на Сході: що пророкують українські мольфари
дата закінчення війни на Донбасі “не готова ще”.

Що буде з пандемією коронавірусу
Що на нас чекає — з цим запитанням ми приїхали до Магдалени Мочіовські, яка називає себе сучасною мольфаркою. Вона із закарпатського села, але їздить різними містами. Зустрічаємося у Львові. Каже, свій дар вона отримала у спадок від бабусі. Пандемію коронавірусу передбачила за кілька місяців до її початку і попереджала про жахливі наслідки.

“Я казала, а ніхто мені не вірив”, — каже вона.

У майбутнє Магдалена зазирає крізь джерельну воду, на яку крапає віск від свічки. У ритуалі використовує цвях — каже, він стародавній, мольфарський, зі спеціального металу, і заряджався 33 дні у дереві, в яке не раз била блискавка. Прогнози віщунка дає невтішні.

“Якщо ми чекаємо, що вірус відступить і світ стане таким, як ми знали його до того, то цього не буде. Вірус мутує і набирає нові оберти. Багато людей помре”, — говорить мольфарка.

Економічна криза
Магдалена додає, що карантинні обмеження обурюватимуть людей у всьому світі та призведуть до проблем з економікою.

“Бачу бунт у всьому світі й не тільки в Україні. Тому, що народ — не пес, народ не можна загнати в буду. Бачу величезну світову економічну кризу в усьому світі”, — каже Магдалена.

Коли завершиться війна на Донбасі
До віщунів ТСН приїздила двічі. 2019 року, за їхнім прогнозом, президентом мав стати чоловік “зі Сходу”, і за два роки — закінчитися війна. А за п’ять років до цього, 2014-го, вони передрекли війну на сході України, коли там ще навіть не стріляли.

Нині, на восьмому році війни, віщуни кажуть, що ситуація поки що не зміниться.

Читайте також:  Вседозволеність ТЦК і порушення принципів демократії: адвокатка "рознесла" новий законопроєкт про мобілізацію

“На жаль, кінець війни ще не близький, але бачу далі покращення України у сфері війни. Ми потрошки будемо відвойовувати наші території”.

Розпад та занепад Росії
А от країні-агресорці слід готуватися до великих змін. І про це каже не тільки Магдалена.

“Якщо Україна стане вільною, то я думаю, що ми побачимо дуже скоро розвал нашого великого сусіда. Розвал на маленькі князівства і занепад”,— говорить мольфар Стефан Овен.

“Він (Путін. — Ред.) не сам піде. Там будуть переміни. В політичній арені. Замінять його”, — каже Магдалена.

Зміни на політичній арені України
І наостанок — чи будуть зміни у політичному житті України. Тут віщуни інтригують: хтось покладається лише на вищі сили, а хтось передбачає, що найближчим часом в Україні з’явиться новий молодий політик, який виведе Україну з політичної та економічної кризи. А допомагатиме йому невідома жінка.

“Цю людину ніхто не знає. Ця людина випливе нізвідки. Ця людина очолить рух певного кола людей і ця людина буде сприяти тому, щоби ситуація в Україні покращилася. І щоб ми нарешті, колись, завершили цю війну”.

“Двоє людей молодих. Оці молоді люди поставлять цю Україну на ноги. Якась там є ще жінка”.

Хто такі мольфари
Чи вірити українським провидцям — кожен вирішує сам. Мольфарами в Україні називали жителів Карпат, які мали надприродні здібності. Загалом, кажуть, їх було 13, і вважається, що останнім був Нечай, який помер 10 років тому.

Але в Карпатах є все ж ті, хто наважується назвати себе мольфаром. ТСН зустрічала різних – тих, кого не знайти в Інтернеті. І таких, як Магдалена, яка є активною користувачкою соцмереж і має сайт, на якому рекламує свої послуги.

“Сила мольфара полягає в горах. Людина, яка не народилася в горах, яка ніколи не бачила гір, ніколи не може стати мольфаром і ніколи не має права навіть називатися мольфаром. Тому що мольфарам надають силу гори”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: