facebook

Wizz Air звільняє 19% свого персоналу та знижує зарплати через коронавірус

Угорський лоукост авіаперевізник Wizz Air ухвалив рішення про скорочення свого штату і зменшення зарплат співробітників. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на пресслужбу авіакомпанії.

Згідно з повідомленням, компанія скорочує 1 тисячу співробітників, що становить 19% від загальної кількості персоналу. Окрім цього, у Wizz Air планують у новому фінансовому році скоротити винагороди гендиректора, членів ради директорів і всіх топ-менеджерів на 22%, а заробітну плату пілотів, бортпровідників й офісного персоналу – на 14% у середньому.

Пише - джерело.

Як зазначається, в березні 2020 року об’єми перевезень лоукостера скоротилася на 34%, а зараз компанія експлуатує лише 3% своєї продуктивності, що було до пандемії

Читайте також:  Курс валют в обмінниках Франківська: 22 лютого

Також у Wizz Air прогнозують, що прибуток за 2020 фінансовий рік становитиме на близько 270-280 млн євро, що нижче прогнозованого раніше на 70-80 млн.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що для подолання наслідків кризи, спричиненої коронавірусом COVID-19, українській авіації потрібно 1,5-2 роки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: