facebook

“Вже оформили офіційно. Життя триває”: Віталій Кличко зізнався, чому розлучився з дружиною

Сталося те, що підозрювали вже багато років. Наталя та Віталій Кличко офіційно оформили розлучення. Раніше мер Києва зазначав, що якщо це станеться, він обов’язково розповість ЗМІ – і не збрехав.

Пише - джерело.

В інтерв’ю виданню “Бабель” київський градоначальник зізнався, що офіційно оформив розлучення з дружиною, яка вже понад 20 років живе окремо. Наталя будує кар’єру співачки у Німеччині, а Віталій керує столицею України. Очевидно, війна стала останньою точкою, і пара вирішила оформити розлучення.

Експодружжя практично не бачилося і не з’являлося разом на публіці. Виходячи із коментаря Кличка, вони з дружиною вже давно не разом, просто розлучення вирішили оформити лише зараз.


“Багато років – різні інтереси, різне життя. І ми вже вирішили оформити це офіційно. Це бажання обох сторін. У нас залишилися добрі взаємини, ми поважаємо один одного, діти вже дорослі, і життя триває”, – зазначив Віталій Кличко.

Читайте також:  Посварилися через собаку: у Києві єпископ побив жінку і викинув її телефон (відео)

Журналісти також поцікавилися у мера, чи з’явилася в його житті інша жінка, а він лише зазначив, що все його серце зайняте Києвом.

“Як тебе не любити, Києве мій?” – зазначив Віталій Кличко.

Наталя та Віталій Кличко зіграли весілля у 1997 році. У них народилося троє дітей. Усі спадкоємці навчаються за кордоном. Наприклад, дочка Єлизавета у Нідерландах, а син Максим – у Англії. Публікуючи сімейні фото з Німеччини, на знімках колишньої дружини мера Києва багато років жодного разу не було Віталія.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: