facebook

ВР завтра розгляне скасування карантину вихідного дня і відстрочку РРО – нардеп

Сьогодні о 09:30 відбулася нарада глав парламентський фракцій, на якому вони затвердили порядок денний на завтра. Рада планує розглянути постанови про попередження про карантин за тиждень і про скасування карантину вихідного дня, а також законопроект про відстрочку РРО. Про це в Telegram написав нардеп Ярослав Железняк, передає УНН.

“О 9:30 відбулася нарада голів фракцій. Поки узгоджена наступна повістка на вівторок: постанова про попередження про карантин за тиждень №4320, постанова про скасування карантину вихідного дня, законопроект про відстрочку РРО про ФОПи №4313”, – написав нардеп.

Пише - джерело.

Також ВР планує розглянути:
▪️ Закон про районні ради №3651д;
▪️ Закон про борг Укрнафти №4119 і 4120 (це 9 млрд у ковідний фонд).

Читайте також:  Шмигаль розповів, як уряд підтримає підприємців під час карантину вихідного дня

“Також викличуть у Раду прем’єра з доповіддю про стан боротьби з епідемією. Можливо додасться питання про спрощення реєстрації вакцини від ковід №4314. Законопроекти про КС (“закон Разумкова” і закон про 2/3 голосування Конституційного Суду) поки під питанням… Кажуть, що у “Слузі” немає закону”, – написав він.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики готує лист до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля із проханням, щоб установи культури не платили оренду за вихідні і отримали компенсації за введення “карантину вихідного дня”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: