facebook

Путін сподівається домовитися із Зеленським про поліпшення відносин

Президент Росії Володимир Путін заявив, що сподівається домовитися з Президентом України Володимиром Зеленським про поліпшення відносин між двома країнами. Про це він сказав в інтерв’ю ТАСС для проекту “20 запитань Володимиру Путіну”, передає УНН.


“Надія вмирає останньою, (така ймовірність – ред.) є”
, – сказав Путін.

“На жаль, ось він (Зеленський – ред.) приїхав з Парижа (з саміту в “нормандському форматі” за участю Німеччини, Росії, України, Франції 9 грудня 2019 року – ред.) і почав говорити про те, що треба переглядати “мінські угоди”. Це викликає питання”,
– заявив він.

Пише - джерело.
Читайте також:  4 фрази, які не можна говорити чоловікові

Президент РФ в той же час вважає, що Москві і Києву вдалося “домовитися про обмін утримуваних осіб”, а також про угоду щодо транзиту російського газу через Україну.

Як повідомлялося в УНН, на минулому тижні Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

У Кремлі повідомили, що президенти обговорювали реалізацію мінського “комплексу заходів” і рішень, прийнятих на самітах у “нормандському форматі”, в тому числі у Парижі 9 грудня 2019 року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: