facebook

Водій комунального автобусу в Івано-Франківську не пустив матір у транспорт до своїх дітей

Прикрий інцидент з малолітніми пасажирами стався сьогодні, 28 жовтня, у комунальному автобусі, що їде маршрутом с. Березівка – Івано-Франківськ.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посилання на Бартку.

Пише - джерело.

Деталі конфлікту з водієм розповіла на сторінках соціальної спільноти Комуналка ІФ матір двох дітей, які залишились в автобусі, а жінка – на зупинці з їхніми шкільними сумками. Натомість водій не пустив маітр у салон автобусу та поїхав.

Друзі! Терміново прошу поширити дане повідомлення! Сьогодні у с.Березівка біля 7:00 сталося настуне – на зупинці мої діти (2 і 3 клас) зайшли в автобус разом з іншими людьми, а я не встигла зайти, бо водій вже закрив двері і почав рух!!!! Відповідно, я на ходу, стукаючи у вікно, кричала, що в автобусі мої діти і показувала на шкільний рюкзак, що тримала на плечі!!!! Він зупинився, відкрив тільки свою частину дверей в кабіні і з криками – “я за тебе платити не буду”. Я показую руками на салон, що діти всередині, щоб відкрив двері й випустив малих з автобуса і на емоціях сказала “ти шо, дурак, дітей мені випусти”, після чого він емоційно закрив двері і почав рух, хоча я продовжувала стукати по автобусі! Водій не зупинився! Спинила попутню машину і на зупинці Велмарт на Коновальця забрала шокованих дітей з автобуса! Хтось має вплив на таких водіїв, чи йому це зійде з рук? Куди він малих дітей збирався везти?”, – у дописі обуреної жінки.

Читайте також:  В Івано-Франківську відклали запровадження абонплати за воду

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: