facebook

В Україні за добу висадять понад мільйон дерев, долучиться і Франківськ

У березні в Україні за одну добу висадять понад мільйон дерев, до акції долучиться й Івано-Франківськ.

Пише - джерело.

30 січня Університет Короля Данила підписав меморандум про участь у проєкті Озеленення України. В рамках цього проєкту 20 березня 2020 року усі учасники висадять понад мільйон дерев за одну добу і таким чином встановлять рекорд України.

Про це “Галку” інформує пресслужба університету.

“Університет Короля Данила став першим закладом вищої освіти, який відгукнувся на ініціативу Озеленення України”, – йдеться в повідомленні.

Висадження 1 000 000 дерев в Україні – це частина глобальної ініціативи з висадження ста мільйонів дерев у 100 країнах світу.

“В умовах, коли люди своїми діями нанесли глобальної шкоди екології, Університет Короля Данила хоче стати першим зеленим університетом країни. Наша участь в ініціативі з озеленення України – лише старт дороги до цього звання. Насправді, потрібно впроваджувати такі заходи, як сортування сміття, встановлення сонячних батарей та інші. Також нам необхідно не лише висадити нові дерева, а й чітко розуміти, як зберегти мільйони старих. Для цього з вересня в університеті буде викладатися нова дисципліна: екологічні технології”, – розповідає ректор УКД Віталій Хромець.

Читайте також:  Вчорашній буревій на Прикарпатті (фото)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: