facebook

Кожному українцю обіцяють виплатити по 7000 гривень: що потрібно знати

Кожному українцю обіцяють виплату по 7000 гривень. Ці гроші виплачуватимуть за рахунок конфіскованих російських активів. Щоб отримати виплату, потрібно зареєструватися та оформити заявку на вказаному сайті. Така інформація поширюється в Мережі із завидною швидкістю. Люди намагаються дізнатись подробиці, щоб не прогавити свій шанс. Проте все, що потрібно знати громадянам про цю новину – це те, що вона фейкова.

Пише - джерело.


Жодних виплат за рахунок конфіскованих активів РФ нікому не обіцяють. Про це попереджає українців Центр протидії дезінформації (ЦПД) при РНБО України.

Як з’ясувалося, у Мережі активно розповсюджується інформація про виплати за рахунок конфіскованих російських активів. Нібито з цих грошей кожному громадянину України належить по 7000 гривень. Щоб зареєструвати заявку на отримання цієї виплати, громадянам потрібно перейти за посиланням, вказаним на сайті, та заповнити там дані, які, зокрема, стосуються їхньої банківської картки.

Читайте також:  У СБУ розповіли про агентурні мережі на Івано-Франківщині під час розслідування справи Медведчука

“Підписано Закон, що дозволяє всім українцям отримати компенсацію з конфіскованих активів Росії. Для отримання виплати необхідно пройти за посиланням”, – пише така собі спільнота Info Plus.

Перейшовши за посиланням, довірливі громадяни потрапляють на сайт “Єдиний Компенсаційний Центр”. На цьому сайті їм пропонують для отримання належних грошей пройти процедуру оформлення. У ході цього “оформлення” слід вказати реквізити своєї банківської картки та сплатити “комісійний збір”, який обіцяють повернути за добу.

У ЦПД попереджають, що все це витівки шахраїв. Насправді жодного закону щодо виплат українцям за рахунок конфіскованих російських активів немає.

“Застерігаємо: в Україні немає жодного закону чи іншого нормативного акта, який дозволяє українцям отримати компенсацію з російських конфіскованих активів”, – пишуть в інформації від ЦПД.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: