facebook

Українці в остовпінні: Арестович не стримався і розповів жорстку правду про Бахмут

Експерт розкритикував ЗСУ за “м’ясорубку в Бахмуті”

Пише -
@einarr_17 #арестович #мобілізація #мобілізація2023 #мобілізаціяукраїна #алексейарестович #арестовичалексей #фронт #бахмут #гордон #гордондмитрий ♬ оригинальный звук - einarr_17
" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">джерело.

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що “м’ясорубка” в Бахмуті надломила українців щодо мобілізації. Про це він сказав в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

“Навіщо ми штурмуємо гору щебеню, який залишився від Бахмута? Що це нам дає? Щобільше, саме утримання Бахмута було для мене сумнівною операцією”, – заявив Арестович.

За його словами, ще за утримання Бахмута Україна втратила велику кількість солдатів. Він визнав, що на цей напрямок кидалися мобілізовані, які не мали жодної військової підготовки.

Читайте також:  У Києві вперше було зафіксовано факт використання новітнього озброєння

“Туди кидали не підготовлені резерви через те, що підготовлені військові готувалися тоді до прориву на півдні. І, ось ця машина – “м’ясорубка” війни, яка працювала при обороні Бахмута, вона надломила народ і нас усіх, щодо мобілізації”, – підкреслив він.

Як зазначив ексрадник ОП, цей спосіб ведення війни виявився безрезультатним. Тим часом ЗСУ витратили на цій ділянці величезну кількість живої сили та озброєння.

@einarr_17 #арестович #мобілізація #мобілізація2023 #мобілізаціяукраїна #алексейарестович #арестовичалексей #фронт #бахмут #гордон #гордондмитрий ♬ оригинальный звук – einarr_17

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: