facebook

У “Слузі народу” розповіли, за яких умов Авакова можуть відправити у відставку

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков знаходиться на своєму місці, щоб його змінити, потрібна достойна кандидатура. Про це заявив народний депутат від фракції “Слуга народу”, заступник голови парламентського комітету з питань організації державної влади Олександр Качура в інтерв’ю Радіо Свобода, передає УНН.

“Я вже казав про пана Авакова публічно, і в мене позиція за цей рік не змінилась. Я вважаю, що Аваков знаходиться на своєму місці. Я готовий проголосувати за зміну міністра Авакова на будь-якого іншого можливого кандидата, якщо буде позиція відповідна Президента України, тому що я підтримував Президента рішення, який говорив про те, що якщо я захочу, то Аваков піде з цієї посади. Тобто, я в першу чергу буду спиратись на це”, — сказав Качура.

Читайте також:  На вихідні в Івано-Франківську зміниться графік руху комунального транспорту
Пише - джерело.

Також він додав, що потрібна “достойна кандидатура, яка зможе точно керувати МВС”.

“Я готовий однозначно, є претензії, але треба кандидатуру для того, щоб змінити міністра. Не можна просто міняти ні на кого. От коли, наприклад, збирали підписи в парламенті, ходили з бланками. Кажу, що давайте, я підпишу, але на кого будете міняти? Кажуть, що ми не знаємо, ми просто незадоволені якимось речами”, — додав Качура.

Нагадаємо, колишній очільник МЗС України Вадим Пристайко розповів, що український президент Володимир Зеленський залишив Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ через його компетентності, які той проявив під час процесу реалізації реформи поліції.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: