facebook

У новонародженої дитини померлої породіллі з Франківська – двобічна пневмонія

Дитина на кисневій терапії в обласній дитячій лікарні.

На онлайн-нараді щодо поширення коронавірусу в Івано-Франківській області розповіли про результати дослідження на COVID-19 породіллі, яка померла в Івано-Франківському міському половому будинку. Нагадаємо, 1 квітня раптово померла 29-річна пацієнтка одразу після пологів. Очільниця міського управління охорони здоров’я Марія Бойко розповіла, що в померлої породіллі запідозрили COVID-19, коли під час розтину виявили значне ураження легень. Проте коронавірус – не підтвердили, пишуть Версії.

Пише - джерело.

“Попередній діагноз – двобічна зливна тотальна пневмонія. За результатами лабораторного дослідження ПЛР – результат від’ємний. Проте для остаточного діагнозу мазки і біоматеріал передані в референс-лабораторію Центру громадського здоров’я МОН. Після отримання результатів будемо знати остаточний діагноз”, – повідомив заступник департаменту охорони здоров’я Володимир Чемний.

Читайте також:  У Черкаській області померло немовля після того, як мати кілька годин випивала з друзями на вулиці

У новонародженої дитини також встановили діагноз – двобічна пневмонія.

“Дитина наразі перебуває в обласній дитячій клінічній лікарні на апараті штучної вентиляції легень. Стан – середньої важкості. Діагноз – двобічна пневмонія”, – додав Чемний.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: