facebook

“Батьки скандалять та живуть асоціально”: мешканці села на Тисмениччині стурбовані долею маленької дитини сусідів (ВІДЕО)

До студії “Суспільного” зателефонували сусіди родини Германів із села Клубівці Тисменицького району. Вони стурбовані долею їхньою трирічної донечки Іринки.

Пише - джерело.


Люди кажуть, що батьки дитини постійно скандалять та ведуть асоціальний спосіб життя, інформує “Галка” з посиланням на “Суспільне”.

“То такі крики, страшне! Не раз репетує, “лупить” дитину. Кажу матері, пусти, нехай дитина трошки бігає, вона ж маленька, хоче вже бігати, не кричіть на неї! У мами є опікун, вона біля неї не сидить. Біля такої людини треба сидіти. Раз вона оформила опікунство, то нехай буде біля неї, або забере до себе”, – каже сусідка родини Германів Марія.

У будинку родини – побутова необлаштованість. Мати дівчинки Катерина справді має опікуна, бо визнана непрацездатною через стан здоров’я. Перша дитина у сім’ї померла.

“Я за дитиною дивлюся, дитину доглядаю, а ці сволочі на мене нападають усяко! Я через них свого сина до Бога віддала. Якщо я маю групу, то це ще не означає, що я дурна”, – каже пані Катерина.

Читайте також:  У Прикарпатському університеті вирішили поки відкласти будівництво Хресної дороги на Піп Іван

Її опікуном є пані Ганна, її матір, вона проживає в іншому районі, навідується зрідка, а тому й належно доглядати за донькою не може.

“Я справді є опікуном над Катериною і над дитиною значить так само. Але чоловіка хворого залишити не можу, і забрати її не можу теж”, – каже пані Ганна.

Голова села Клубівці Богдан Рекетчук каже, що проблема триває вже давно.

“Кожного тижня, або й по 2-3 рази на тиждень тут буває поліція через претензії між сусідами на побутовому грунті. Приїжджають також органи опіки”, – каже Рекетчук.

У цих всіх обставинах постає питання про здоров’я та життя трирічної Іринки, яка не знаходиться у безпеці. Про це знають родичі, медики, влада, поліція і органи соцполітики, вони спільно можуть допомогти дитині.

Більше в сюжеті “Суспільного”:

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: