facebook

У Греції розбився український літак (відео)

У ніч проти 17 липня в Греції розбився український транспортний літак Ан-12. Місцеві ЗМІ повідомляють, що на борту могли бути боєприпаси – за дві години після падіння на місці аварії продовжувалися вибухи, пише Ert.

Пише - джерело.

Літак розбився між селами Антифіліппі та Палеохорі в Елефтерополісі, Кавала. Борт виконував комерційний вантажний рейс із Сербії до Йорданії.

Повідомляється, що пілот подав сигнал лиха афінським диспетчерам і хотів здійснити аварійну посадку в Кавалі, оскільки один із його чотирьох двигунів вийшов з ладу і спалахнув. Але незабаром після цього літак зник з радарів і впав за 10 морських миль на захід від Кавали. Місцеві чиновники зазначили, що пілот зробив усе можливе, щоб відвести літак від житлових кварталів.

Читайте також:  Скасування ЗНО неприпустиме. Офіційна позиція МОНу

“На борту літака знаходилося вісім членів екіпажу, вони перевозили 12 тонн небезпечного вантажу. Спочатку повідомлялося, що це були боєприпаси, але поки не досліджували вміст. Експерти сказали журналістам, що небезпечний вантаж – це не тільки боєприпаси, але, наприклад, акумулятори та все, що може вибухати та викликати пожежу. Роз’яснення, що знаходилося на борту, має надати також сербська сторона”, – йдеться у повідомленні.

Фюзеляж літака повністю згорів. Інформації про точну кількість загиблих немає. За словами очевидців, вибухи після падіння літака лунали протягом двох годин.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: