facebook

У Черкасах поскаржилися на охоронця в школі, який принижує дітей: спалахнув скандал (відео)

У Черкасах спалахнув скандал в школі через “розборки” мами одного з учнів з охоронцем, завучем і поліцейськими, які прибули на виклик у зв’язку з конфліктом і зривом навчального процесу. Жінка скаржиться на поведінку шкільного сек’юріті, який нібито грубіянить і ображає школярів.

Пише - джерело.

Про інцидент розповіла Ольга Рачек у своєму Facebook.

Також вона опублікувала відео з’ясування стосунків з працівниками школи та правоохоронцями.

За словами жінки, вона прийшла в школу разом з сином, щоб скласти навчальний план, але охоронець грубо спробував її вигнати – мовляв, вона не має права перебувати в школі, і порушує карантинні правила.

Рачек обурюється, що чоловік не представився, не пред’явив їй свої документи, і взагалі поводився хамськи.

“У школі №15 м. Черкаси працює людина. Кажуть, що охоронець. Він ображає дітей, обзиває, принижує їх. На мої питання хто він, і ким тут працює не відповідає. Сьогодні він знову не говорив, хто він є, натомість спровокував ситуацію, яка завдала моральної шкоди мені з дитиною, яка навчається на домашній освіті. Кричав на мене” пошла вон отсюдова”, тикав в обличчя телефон, кричав, що викличе поліцію. І таки викликав. Точніше попросив зробити це завуча”, – пише жінка.

Незабаром до класу, де вона перебувала разом з вчителем і дітьми, на консультації за індивідуальним планом, увійшла завуч і стала вимагати, щоб Ольга покинула приміщення. В коридорі біля дверей класу у них зав’язалася суперечка – жінки обмінювалися претензіями щодо порушення маскового режиму та інших санітарних вимог у школі. У підсумку завуч викликала поліцію.

“Знайшли причину: я час від часу знімала маску… Людина без маски заявляє в поліцію, що я без маски!” – йдеться у публікації.

Як видно на кадрах, спілкування з “копами” також не заладилося. Спочатку Рачек жалілась їм на охоронця, потім на завуча, а після посипалися претензії до правоохоронців нібито через ігнорування її претензій. Почалася нова суперечка, але вже з поліцейськими. При цьому жінка постійно апелювала до того, що її дитина отримала стрес через конфліктну ситуацію, а навчальний процес зриває саме завуч з охоронцем, які також “створюють небезпеку для дітей і батьків у школі”.

Читайте також:  На Прикарпатті врятували 6 дітей, які у негоду опинилися на острові посеред річки

У підсумку на жінку склали адміністративний протокол за порушення правил карантину, передбачає штраф 250 гривень.

Рачек стверджує, що поліцейський застосував до неї фізичну силу. І вона вирішила сама викликати правоохоронців, щоб написати заяву.

На ролику видно її спілкування з уже іншим поліцейським, а також з директором школи, який встав на бік завуча.

У коментарях до публікації в мережі деякі юзери пишуть, що охоронець у цій школі дійсно грубить дітям і дорослим.

На жаль, такі факти не поодинокі. Охоронець постійно всім хамить, обзиває дітей, постійно користується ненормативною лексикою в приміщенні школи по відношенню до батьків. А найцікавіше, що з батьків збирають кошти на утримання цього горе охоронця.
Я повністю підтримую маму. Нещодавно, до Нового року мала з ним “справу”. З дозволу зайшла до першачка допомогти і поговорити з учителем. Він був без маски, мене став матами виганяти, стрибав, Я про себе ще такого бруду не чула. Написавши заяву до директора, теж почула, що я наводжу наклеп на хорошу людину. Потім же отримала відповідь, що з ним була проведена бесіда. Досі не отримала вибачення. На питання надати дані про цю людину і ким працює, тиша… я такого натерпілася тоді.
У мене теж був інцидент з цією особою, страшно, що такі неадекватні люди відповідають за безпеку наших дітей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: