facebook

Це вже кінець: російські військові масово відмовляються воювати в Україні

Це вже кінець: російські військові масово відмовляються воювати в Україні

Пише - джерело.

За 40 днів війни російська армія не змогла закріпитися на жодному напрямку. Не дивно, що за інформацією Генштабу України, військові РФ масово пишуть рапорти на звільнення і відмовляються воювати в Україні.

Війська Російської Федерації з 24 лютого по 3 квітня втратили вже близько 18 тисяч осіб. При цьому армія Путіна не змогла закріпитися на жодному напрямку. Таким чином, станом на 2 квітня ЗСУ повністю звільнили територію Київської області від російських загарбників. Наразі триває боротьба на Чернігівщині та інших напрямках.

Стало відомо, що особовий склад відразу двох батальйонно-тактичних груп відмовився брати участь у бойових діях на Україні. Ще б пак, морально-психологічний стан особового складу і рівень мотивації росіян залишається на дуже низькому рівні.

Читайте також:  Сьогодні в Україні оголошено День жалоби

Про це 3 квітня передавати у Генеральному штабі ЗСУ.

Наприклад, командири різних рівнів 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу відмовилися від участі в бойових діях.

Особовий склад 2-х батальйонно-тактичних груп 4-ї військової бази зі складу 58 загальновійськової армії Південного військового округу також відмовилися брати участь у бойових діях на території України.

Сплановано їх повернення в пункти постійної дислокації.

Відомо, що для поповнення втрат особового складу російське керівництво здійснює агітацію цивільного населення щодо вступу до лав Збройних сил. Такі заходи проводять як на території Росії, так і на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та Автономної Республіки Крим.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: