facebook

“Це страшний історичний момент”: йде початок нової війни – прогноз астрологів

Ситуація в світі дуже загострилася і може початися третя світова війна. За словами астрологів, зараз світ бореться за існування.

Пише - джерело.

Ситуація в світі на зараз. Як я і говорила раніше, локальні конфлікти будуть по всьому світу. Третя світова почалася! Ізраїль, Палестина, Іран, Ірак вже всі пішли. Зараз світ бореться за існування і за своє виживання”, – говорить астролог Яна Тимощук.

За її словами, кордони будуть закриватися і почався час глобальних змін.

“Зараз буде головним: повернення територій, вода, їжа, продукти, логістика. Ми повертаємося в епоху печер. Нам потрібно просто вижити. Я хочу сказати, що кордони будуть закриватися. Ходити туди-сюди не вийде. Повернення в інші країни вже не вийде. Нас чекає відновлення іншої географії. Йде час глобальних змін”, – заявила астролог.

Хто така Яна Тимощук
Яна Тимощук (Езотеричка) – езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

“У жовтні йде переділ світу. Карти показують, що за круглим столом вже зустрічі були, таємні переговори і дзвінки теж. Зараз два варіанти: світ досягне певного компромісу, або буде третя світова”, – додала Тимощук.

Ситуація в Ізраїлі – прогноз
“Подивіться зараз на Ізраїль. 5 тисяч ракет за 20 хвилин, навіть при тому, що Україна терпить атаки з боку РФ, це жахлива ситуація”, – заявила астролог Тимощук.

Читайте також:  У Росії мобілізували депутата від партії Путіна, який виграв вибори у місцевого воєнкома

Водний Армагеддон
“Нас чекає ера Водолія. Вода буде змивати всіх і все. Енергія води дуже сильна. Можуть бути мега цунамі. Варто триматися подалі від океанів, від морів. Можуть бути збройні конфлікти”, – заявила астролог.

Світова війна
Астролог Ангеліна Вакуліна зазначає, що події у світі – це початок світової війни.

“Це початок світової війни. Це страшний історичний момент, про який я писала ще два роки тому”, – сказала астролог.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Вакуліна додала, що початок було покладено ще місяць тому.

“Початок” (світової війни – ред.) було ще місяць тому, але обороти будуть набиратися дуже-дуже швидко. Встигайте жити щасливо”, – додала Вакуліна.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: