facebook

Способи, за допомогою яких жінка може принизити свого коханого

Деякими вчинками жінка може принизити свого чоловіка.

Особисті відносини — це завжди досить інтимне питання, і виносити його на загальний огляд не зовсім тактовно, особливо якщо з’явився якийсь конфлікт, який ще не вирішений, інформує Ukr.Media.

Пише - джерело.

Але часом трапляється таке, що жінка, сама не помічаючи цього, принижує чоловіка, тим самим підриваючи його впевненість у собі, і, за великим рахунком, риє яму собі, закопуючи там свої надії на сімейне щастя.

Отже, як не варто поводитися за присутності його друзів.

Порівнювати його з кимось

Так, як і маленьких дітей, не варто наводити у якості прикладу когось більш успішного, швидшого, дбайливішого (вставте свій варіант), навіть якщо здається, що так зрозуміліше і вже після наочного прикладу чоловік повинен почати змінюватися. Нам усім неприємно, коли нас порівнюють за якимось параметрам, більше того, у цей момент усі наші кращі риси применшуються перед зазначеними недоліками, і ми відчуваємо себе ущербленими і приниженими.

Скаржитися на життя або ситуацію

Так, можливо, не принц і не про таке щастя ви мріяли, одружуючись з ним. І все ж таки це ваш вибір, і важливо його поважати, більше того, створювати сприятливе середовище для розвитку, видаючи кредит довіри і надаючи підтримку. У іншому разі зворотна поведінка, та ще й у його компанії, призведе до того, що у вашого партнера зовсім опустяться руки, а глузування і знущання друзів ще довго будуть зачіпати його самооцінку.

Обговорювати інтимну тему

Навіть жартома, навіть якщо вчасно і усім було смішно. Будь-яка демонстрація вашої зневаги до його фізіології, яку він не в змозі виправити, завдасть, можна сказати, непоправної шкоди його его, і, швидше за все, друзі його також не зможуть гідно оцінити вашу відвертість і будуть обережно торкатися подібних тем за вашої присутності.

Читайте також:  "А може в мене жовта карточка є": пасажирка скаржиться на хамовитого франківського водія маршрутки

Банальні закиди

І невдоволення тим, як вони з друзями проводять час, підкреслює відсутність поваги не лише до чоловіка, його інтересів, а й до вибору оточення. Так, навіть якщо це рибалка, на якій не спіймано жодної рибини, варто все ж таки прийняти той факт, що це варіант відпочинку, який має право на існування.

З’ясовувати стосунки за присутності друзів

І неважливо, що стало причиною ваших емоцій та зачеплених почуттів, і коли сталася ситуація. У будь-якому випадку чоловік відчуватиме себе некомфортно, оскільки, з одного боку, не повинен впасти обличчям у бруд перед друзями, а з іншого — навіть якщо правий, самостверджуватися за рахунок своєї дружини не стане, оскільки розуміє наслідки.

Фліртувати з іншими чоловіками

Жоден чоловік, що поважає себе, не буде терпіти відверте кокетство і загравання його жінки з іншим, навіть якщо це його найкращий друг. Так, дружба дружбою, але навряд чи флірт піде на користь відносинам. А викликати почуття ревнощів не найкращий варіант для зміцнення союзу або своєї значущості.

Але багато жінок полюбляють користуватися нагодою і публічно роблять партнерові боляче, припускаючи, що тим самим звернуть увагу на те, як важко їм у парі. На що розраховують вони? На підтримку і розраду або визнання власних переваг? Важливо пам’ятати, що у самодостатньої жінки не виникає необхідності вгамовувати або ображати свого чоловіка ані особисто, ані прилюдно. Вона поважає у першу чергу себе, а це означає, що й партнера, і те, що вони створили. Тому, якщо раптом упіймали себе на думці висунути претензію партнеру, замисліться, звідки вона взялася і що ви самі собі не дозволяєте, перекладаючи відповідальність за свій стан на іншу, нехай і найближчу людину.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: