facebook

Спочивай з Богом! Загинув командир «Вінницьких скіфів» Сергій Котенко. За два дні до цього поліг його брат Олександр

Спочивай з Богом! Ти найкращий! Найрідніший! Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!!!»

Пише - джерело.

Командир батальйону «Вінницькі скіфи», полковник Сергій Котенко загинув під час бою сьогодні, 9 березня.

Про смерть батька написав на своїй сторінці у фейсбуці його син Ростислав Котенко.

А голова облради повідомив: за два дні до цього поліг у бою брат Сергія, айдарівець Олександр Котенко.
Подаємо допис сина без скорочень: «Сьогодні вбили мого батька! Вбили на війні! Він просто хотів захистити нас, свою сім’ю! Тато ти все життя своє та останні 8 років на війні нас захищав, ти вже був на пенсії, ми тебе вже просили – досить, ТАТО!!! Ми навіть з тобою говорити що ось уже закінчиш та відкриємо разом свою справу. Я так завжди хотів бути поруч з тобою. Моя травма нас трохи віддалила територіально але не морально.

Ти був моїм натхненням! Я завжди старався бути схожим на тебе! Я завжди хотів бути як ти! Ти завжди мене підтримував! Ти завжди мене виручав в складних ситуаціях! Ти один мене розумів! Я тільки тобі міг відкритися і відкрити свою душу! Тільки твоя думка могла вплинути на мене! Я не можу повірити. Я все робив щоб ти побачив та пишався мною! Всі фотографії, всі пости, всі розповіді я виставляв для тебе Тато! І ти це цінив і знав…

Ти завжди набирав мене і ми обговорювали події мого життя. Я до всього готовий, ти мене до всього підготував, але я не готовий втратити Тебе! Я тільки тобі міг розповісти що мене турбує! І тільки ти мене розумів… Ти був найкращим! Я завжди жадав зустріч з тобою і завжди пишався після них. Я безмежно гордий та радий, що свого сина назвав в твою честь!!! Ти так подобався внуку… Він тебе любив не менше мене!

Читайте також:  Побиття школярки в Кривому Розі: стали відомі причини бійки

Я ні з ким не можу зараз говорити, просто не можу нічого сказати, відразу сльози! Я думав я сильний духом і тілом і багато через що пройшов з твоєю підтримкою але це мене зламало. Тримати в собі не можу це, рветься на зовні і в таких ситуаціях я дзвонив завжди тобі! Папа!!! Через те напишу зараз тобі тут… Почуй мене! Ти мій герой! Ти давно ним став для мене! І помер ти смертю героя!!!

Останні 14 днів війни я мало з тобою говорив, тому що в тебе часу не було розмовляти і я це прекрасно розумів. Деколи коли в тебе виходило, хоч трішки але я чув твій голос. Це для мене було все! Ти завжди в вільну хвилину набирав маму і казав що живий. А я весь час телефонував їй і запитував чи не говорила вона з тобою, який в тебе голос та як настрій. Сьогодні ти взяв від мене трубку, ти кудись знову біг, сказав що все добре, запитав як я? Світлана збоку кричала щоб я тобі передав вітання і ти їх привітав з минулим святом. А в кінці я встиг тобі сказати Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ! І це останні слова що я тобі промовив…

Спочивай з Богом! Ти найкращий! Найрідніший! Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!!!»

У коментарях під дописом пишуть, що два дні тому загинув рідний брат Сергія Котенка, Олександр. Про це також повідомляє 24tv.ua. Вічна слава Героям!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: