facebook

Спільні фото Баскова та Кадирова здивували Паніна: один гомосексуаліст, інший бореться з ЛГБТ. Боюся робити висновки

Російський актор Олексій Панін, який проживає в Іспанії та засуджує напад Кремля на Україну, здивувався, коли побачив спільні фото путініста Баскова та голови Чечні Рамзана Кадирова. Зірка висловив нерозуміння, як заядлий гомофоб міг сісти за один стіл з відвертим гомосексуалістом.

Пише - джерело.

Панін попросив підписників пояснити йому цей феномен в своєму Instagram. До того ж, актор нагадав, що сам є бісексуалом, тому активно закликав до толерантної позиції в Росії (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Зі слів знаменитості, про нетрадиційну орієнтацію пропагандиста Баскова знають усі представники російського шоу-бізнесу. Ймовірно, чутки повинні були дійти й до тік-токера Кадирова.

Читайте також:  Чехія вирішила послабити коронавірусні обмеження з 3 травня

“Поясніть мені дурню, як Рамзан Кадиров, який активно бореться з геями, може сидіти за одним столом і обійматися з їхнім представником? Наскільки я знаю, за поняттями якими живе Кадиров це, м’яко кажучи, не вітається. Чи я щось плутаю?” – йдеться в підписі.

Панін наголосив, що повністю підтримує все, що роблять дорослі люди за взаємною згодою, проте фото путініста і його товариша змусили актора замислитися.

“Але у цій історії я щось не розумію. Боюся навіть робити висновки… Можливо Кадиров нічого не знає про Колю”, – закінчив артист.

Відмітимо, що йдеться не про нові фото прихильників Путіна. Панін опублікував два знімка, на яких чоловіки позують в різний час.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: