facebook

Софія Ротару допомогла онуку втекти з України і спонсорує його кар’єру за кордоном – ЗМІ

Також у ЗМІ розкрили, чому співачка уникає публічності та будь-яких контактів з іншими людьми.

Пише - джерело.

Стало відомо, як онук співачки Софії Ротару – Анатолій Євдокименко – зміг виїхати з України під час повномасштабної війни та хто спонсорує його кар’єру за кордоном.

Як пише Obozrevatel, посилаючись на власні джерела, що близькі до оточення виконавиці, без допомоги зіркової бабусі не обійшлося. Анатолій нібито є улюбленцем Софії Ротару, а та виконує всі його бажання. Тож з виїздом за кордон під час повномасштабної війни співачка теж допомогла. Як стверджує інсайдер, артистці довелося викласти чималу суму коштів, тим більше покинути Україну вдалося не з першого разу. Тим часом сама Софія Ротару живе під Києвом.

Читайте також:  СИН ПУТІНІСТКИ ТАЇСІЇ ПОВАЛІЙ "ПЕРЕВЗУВСЯ" І СПАНТЕЛИЧИВ ЗАЯВАМИ ПРО "ШТУЧНО СПРОВОКОВАНЕ" РОСІЙСЬКЕ ВТОРГНЕННЯ

Виконавиця теж допомагає онуку фінансово за кордоном. Вона спонсорує його проживання, а також кар’єру музиканта. Хоч Анатолій, який виступає під псевдонімом SHMN, переконаний у своєму таланті, однак йому не дуже вдається підкорювати європейський ринок.

Як стверджує інсайдер, сама Софія Ротару нині живе під Києвом. Артистка майже уникає контактів з людьми, адже нібито боїться повторно захворіти на коронавірус, який раніше тяжко перенесла.

Зазначимо, у березні минулого року сина та онука Софії Ротару затримали, коли ті на човні намагалися втекти до Молдови. Згодом Анатолію Євдокименку таки вдалося виїхати до Європи. Там він зайнявся розвитком музичної кар’єри. Нещодавно ж Анатолій згадав про війну в Україні та заговорив про трансформації, які переживає суспільство.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: