facebook

«Здається, я не ту вибрав»: Лесі Нікітюк зламали сторінку в інстаграмі та показали інтимні фото і переписку з «Холостяком»

Інстаграм-сторінку популярної телеведучої та блогерки Лесі Нікітюк зламали. У мережі опублікували її інтимні фото, листування з «Холостяком» Михайлом Заливакою та Максом Барських, а також змінили її головне фото профілю на фото Дмитра Гордона.

Пише - джерело.

Про це пише 24 канал.

Красуня стала жертвою хакерів, які знайшли доступ до її інстаграм-акаунту. Лесі вдалося швидко відновити сторінку, а також вона розповіла, що здогадується, хто зламав її та «злив» у мережу приватну інформацію.

Після того, як стороння людина отримала доступ до акаунту ведучої, головне фото профілю, де була Леся, замінили на фотографію Дмитра Гордона.Також у стрічці з’явилися світлини, які неабияк зацікавили шанувальників. Хакер оприлюднив інтимне фото зірки, де вона показує оголені сідниці, кадр, на якому блогерка зображена з невідомим хлопцем, особисте листування Нікітюк зі співаком Максом Барських і «Холостяком» Михайлом Заливакою.

Читайте також:  Вибух у Дніпрі: що відомо про загиблого в авто чоловіка

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Реакція Лесі Нікітюк

«Блогерка емоційно відреагувала на такий інцидент, опублікувавши декілька відео в інстаграм-сторіз. Леся поділилася, що здогадується, хто це міг зробити. На її думку, зламав сторінку залицяльник, якому вона не відповідає взаємністю. Здається, одна людина вирішила таким чином при вернути мою увагу. Шановний, я свої сідниці й без вас можу легко показати, бо люблю їх. А те, що ви покопирсалися й виставили щось, не дуже цікаво. Навіть справжнім хакерам не цікаво порпатися у моїх листуваннях»,– наголосила Леся.

Реакція Дмитра Гордона

Дмитро Гордон також не залишив таку ситуацію поза увагою. Він опублікував на офіційній сторінці в інстаграмі скриншот акаунту Лесі та підписав його: «Дякую, Лесю Нікітюк, найзірковіша зірко!».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: