facebook

Скільки ще триватиме ракетний тероризм Росії: полковник запасу відповів

Росія використовує ракетні обстріли для залякування українців, щоби вони натиснули на військово-політичне керівництво для ухвалення того, на чому наполягає Росія. Такий ракетний тероризм продовжуватиметься до останньої ракети, яка залишиться в РФ.

Пише - джерело.


На цей момент протистояти цьому тероризму Україна може лише, використовуючи практично всю стару техніку радянську, яка дісталася ще від СРСР.

Про це в інтерв’ю ведучій Наталі Мосейчук для ТСН.ua розповів полковник запасу, який перебував у полоні 2014 року, колишній радник керівника Дон

“На цей момент ми можемо протистояти цьому тероризму лише, використовуючи практично всю стару техніку радянську, яка нам дісталася ще від Радянського Союзу. Практично нічого нового, навіть модернізації літаків, нової авіоніки ми не проводили, тому що нічого практично в нас немає, окрім того, що було. Із переданих засобів протиракетної, протиповітряної оборони, то починаючи від ПЗРК, які отримали наші військові ще кілька місяців тому, це і Stinger, і Starstreak, – закінчуючи Stormer британськими, що зайшли нещодавно. Для того, щоб розуміти, що таке протиракетна оборони і як від ракети можна створити той купол, який зменшить кількість успішних ракетних атак, цей купол треба створювати з того, що в нас уже є”, – розповів Світан.

Читайте також:  Таролог дала несподіваний прогноз на весну 2023: ми всі цього чекали…

На його думку, такий купол створити можливо, проте ніщо не може гарантувати цілковитого захисту від ракет.

 

ецької ОДА Роман Світан.

“Реально Російська Федерація використовує ракетний тероризм у режимі залякування українських громадян, щоби вони натиснули на військово-політичне керівництво України для ухвалення тих моментів, на яких наполягає РФ. Для того, щоб ті регіони, які вона зараз окупувала, залишилися за нею. Ну, далі – денацифікація і де- – все решта. Звісно, ракетний тероризм продовжуватиметься до останньої ракети, яка залишиться в РФ”, – сказав полковник запасу.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: