facebook

Російська ДРГ обстріляла британських журналістів зі Sky News. ВIДЕО

Російські окупанти у Бучі під Києвом відкрили вогонь на ураження за британськими журналістами Sky News.

Пише - джерело.

На відео видно, як машину журналістів розстріляли у той час, як вони знімали репортаж. Незважаючи на крики, що в машині журналісти, вогонь продовжувався.

Обстріл, за інформацією видання, стався ще в понеділок, 28 лютого. Один кореспондент отримав поранення в нижню частину спини, а оператору дві кулі влучили в бронежилет.

“У понеділок під Києвом напали на головного кореспондента Стюарта Рамзі та його команду. Оператор Річі Моклер отримав два патрони в бронежилет, Стюарт був поранений. Їхній досвід ілюструє масштаби хаосу та насильства, коли вторгнення Росії вступає в нову й смертоноснішу фазу”, – говориться в повідомленні.

Читайте також:  «Зeлeнcькuй, тобі навіть порожньої aмпyли ніхто не дасть»: Жиpинoвcький нaзвaв президента України наївним ду.....

На кадрах видно, як вони наближаються до перехрестя, коли по машині починають стріляти. Спочатку, за розповіддю Рамзі, вони подумали, що по них помилково стріляв блокпост української армії – і на відео чути, як кричать, що вони журналісти, і просять зупинитися.

Зрештою групі, у складі продюсерів Мартіна Воулза та Домініка Ван Хеердена, а також місцевого продюсера Андрія Литвиненка вдалося втекти з машини та стрибнути на насип біля дороги. Потім вони переховувались у сусідньому гаражі, а через кілька годин їх врятувала українська поліція.

Згодом з’ясувалася, що по команді медійників стріляла російська ДРГ.

“Було професійно, патрони постійно вбивалися в машину, вони не промазували” – розповідає Рамзі.

Групу з п’яти медійників вже доправили до Великої Британії.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: