facebook

Родиною захищають Україну: на передовій служать троє рідних братів з Львівської області

Старший брат планує залишитись в армії та будувати кар’єру військового.

Пише - джерело.

Брати-захисники. В одному підрозділі і навіть на одній позиції на Луганщині служать троє рідних братів зі Львівщини. Олександр, Назар та Максим Гетманчуки до війська пішли добровільно і всі попросилися на фронт.

Про це 12 серпня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Це – Гетманчук Саня, Гетманчук Максим, Гетманчук Назар. Всі служать в одному підрозділі, тримають оборону на Луганщині неподалік Попасної. Брати Гетманчуки з великої родини – у них є ще молодший брат і четверо маленьких сестричок. Останніх три роки дітей виховувала одна мама і для неї це був, як грім серед ясного неба – троє старших синів ідуть воювати за Україну.

“Виникла ідея в меншого брата, а ми за ним”, – каже Олександр Гетманчук.

Коли брати прийшли на передову, командир вирішив їх не відсилати по різних підрозділах. Каже, ці бійці під час бою точно прикриватимуть один одного до останнього.

Читайте також:  Пенсіонери, яким не вистачає стажу, можуть отримувати соціальну допомогу

“Про хлопців можу сказати лише хороше, показали себе як дисципліновані, мотивовані”, – каже військовослужбовець ЗСУ “Корсар”.

Гетманчуки родом з села, тому до роботи на передовій звикли швидко. Останніми місяцями всі троє потрапляли і під обстріли противника. Старший Назар уже міркує залишитися в армії та будувати кар’єру військового. Можливо, за ним підтягнуться й молодші брати. Вони завжди намагаються бути разом.

Єдине, що гнітить братів – не завжди можуть зателефонувати рідним. Позиції у них далеко в степу, найближчий горбочок, з якого можна подзвонити за кілька кілометрів, та й той прострілюється ворогом. Для трьох рідних братів, які на передовій захищають країну, ТСН організовує відеозвернення.

“Якщо нашу країну захищатимуть цілими родинами, то ніяка скотина нас не завоює. В ТСН ми давно цього не робимо, але сьогодні буде виняток. Хочете передати мамі привіт?”, – каже кореспондент ТСН Олександр Загородний.

“Мамо, з нами все добре, не хвилюйся. Скоро повернемося додому”, – кажуть брати.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: