facebook

Путіна заскочили зненацька зливом розвідданих щодо нападу на Україну: ЗМІ

Розкриття секретної інформації ретельно узгоджується між агентствами нацбезпеки США.

Пише - джерело.

Американські ЗМІ заявили, що влада США навмисно розкриває секретну інформацію розвідки щодо вторгнення РФ в Україну, щоб віднадити Росію від її намірів.

Про це повідомляє CNN.

Як повідомляє джерело видання, розкриття секретної інформації ретельно узгоджується між агентствами нацбезпеки США. Мета – зірвати плани РФ та стримувати військові дії.

Зазначається, що ця стратегія працює, а адміністрація американського президента вважає, що завдяки розповсюдженню секретної інформації “Путіна заскочили зненацька”.

“Ми сподіваємося, що росіяни здивовані тим, що союзники знають про це (підготовку Росії до передбачуваного вторгнення в Україну) і що вони мають узгоджену реакцію. Це корисно, щоб змусити їх засумніватися в собі. Корисно змусити їх поставити собі питання, чи можуть вони насправді здійснити деякі з цих планів, і водночас зберігати таємницю та ефект несподіванки. Якщо вони засумніваються в системі, то можуть зняти [з посади] деяких компетентних людей, підозрюваних у шпигунстві, але при цьому зовсім не шпигунів”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  У США офіційно схвалили перший препарат для лікування Covid-19

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: