facebook

Путін готує теракт на Чорнобильській АЕС, – розвідка

За даними української розвідки, Путін віддав наказ щодо підготовки теракту на Чорнобильській атомній станції. На окупованій ЧАЕС російські війська планують спричинити техногенну катастрофу.

Пише - джерело.

При цьому відповідальність за катастрофу окупанти спробують перекласти на Україну, наголошують у Головному управлінні розвідки (ГУР). Щоб зімітувати причетність українських військових до спланованої аварії на ЧАЕС, загарбники вже намагаються створити фейкові “докази”.

Путін готовий вдатися до ядерного шантажу
Зокрема, в районі аеропорту “Антонов”, що розташований у Гостомелі на Київщині, російські автомобільні рефрижератори збирають тіла загиблих українських захисників. Імовірно, їх спробують видати за вбитих “диверсантів” в зоні ЧАЕС.

Не отримавши бажаного результату від наземної військової операції та прямих переговорів, Путін готовий вдатися до ядерного шантажу світової спільноти заради поступок щодо підтримки України, – підкреслили в ГУР.

При цьому в розвідці кажуть, що не лише світ, а й сама Росія розуміє: заяви про причетність України до створення ядерної небезпеки – недолуга постановка.

Попри це, не варто недооцінювати загрозу від імовірних божевільних дій божевільного Путіна. Вони матимуть катастрофічні наслідки для всього світу. Схоже, саме на це і покладається диктатор, вимагаючи неприйнятних поступок.

Читайте також:  Астролог передрік важку війну: “Чекає колосальна катастрофа” (відео)

Яка зараз ситуація на ЧАЕС
Станом на 11 березня Чорнобильська станція відключена від систем моніторингу не лише українського регулятора, а й Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ). На додачу, АЕС знеструмлена, а ресурси наявних дизель-генераторів для охолодження відпрацьованого ядерного палива вичерпуються.

Російські загарбники цинічно відмовились надати доступ до станції нашим ремонтникам. Натомість туди, за наказом путінського поплічника Олександра Лукашенка, зайшли “білоруські спеціалісти”. Серед них – російські диверсанти, що організовують теракт.

Нагадаємо, що російські війська захопили Чорнобильську АЕС в перший день нападу – 24 лютого. Під контролем окупантів й Запорізька АЕС. Українська влада попереджає, що росіяни можуть готувати провокації на станціях.

Оперативна інформація рятує життя. Читайте наш телеграм, там ми зараз найшвидші. Цілодобово!

Тут більше – МАГАТЕ більше не має зв’язку із системами моніторингу на ЧАЕС: дивіться відео

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: