facebook

Приховувала вагітність і народила в туалеті: нові подробиці про дитину неповнолітньої на Рівненщині

На Рівненщині 17-річна молода жінка народила дитину в туалеті на вулиці. Рідні кажуть, що нічого не знали про вагітність дочки. Зараз дитина перебуває в реанімації обласної лікарні. А ось про саму породіллі і про її сім’ю в селі ходить недобра слава.

Пише - джерело.

Приховувала вагітність і народила в туалеті: нові подробиці про дитину неповнолітньої на Рівненщині

Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Вийшла в туалет і народила
На Рівненщині в туалеті на подвір’ї приватного будинку 17-річна Олена Р. народила дитину. Хлопчик виявився недоношеним.

Батьки і сестра з чоловіком запевняють, що навіть не підозрювали про те, що Олена чекає малюка. У той день вона з матір’ю приїхала в гості до старшої дочки Наталі, яка разом з чоловіком живе в селі Губків.

“Наталя недавно вийшла заміж за Ярослава і переїхала до нас сюди. А Олена з батьками живуть в сусідньому селі Соснове “, – пояснив OBOZREVATEL один з місцевих жителів.

Пологи відбулися раптово. За словами матері, Олена поскаржилася на те, що болить живіт і вибігла в туалет на вулиці. Те, що вона там народила дитину, зауважив чоловік сестри Ярослав, який і кинувся викликати швидку.

Читайте також:  Франківців кличуть на дегустацію південно-американської кухні від Кріса Уільямса

Мати породіллі загорнула новонародженого хлопчика разом з пуповиною і плацентою в кофту і занесла в будинок. Малюк виявився недоношеним, у нього серйозні проблеми зі здоров’ям, і зараз лікарі Рівненської обласної лікарні виходжують його.

Встромила голку в спину дівчинці
Про родину Олени в Сосновому ходить недобра слава. Глава сім’ї Андрій дуже агресивна людина, випиває і часто б’є дружину Галину, дістається і дочки.

“Але і Олена з братом теж дуже агресивні. Був випадок в школі, коли Олена встромила в спину однокласниці голку. Це вона так помстилася їй. А її брат з сокирою бігав за кимось по селу. З ними все лаються і спілкуватися не хочуть “, – розповіла одна з місцевих мешканок.

Зараз новоспечена мама вчиться в ПТУ на кондитера. Батьком новонародженого вона називає кума сім’ї сестри, якогось 25-річного Івана. Хоча хлопець ховається від родичів Олени і вимагає зробити ДНК-аналізи, щоб переконатися, чи його це син.

За словами лікарів, дитина знаходиться ще в тяжкому стані, у нього є ураження мозку. Однак на лікування реагує, тому лікарі сподіваються на благополучний результат.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: