facebook

Посварилися з батьками і втекли з дому. На Прикарпатті шукали трьох дітей

Трьох дітей, які напередодні втекли з дому, знайшли працівники ювенальної превенції Івано-Франківщини.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці служби.

Пише - джерело.

“Як з’ясували ювенальні поліцейські, 15-річна жителька з Рожнятівщини та її ровесниця з 10-річним братом з Надвірнянського району залишили місце свого проживання після конфліктів з батьками”, – йдеться у повідомленні.

Увечері 14-го липня до поліції звернувся житель селища Брошнів-Осада. Чоловік розповів, що зникла його донька. Дівчинка в обід поїхала з дому велосипедом і досі не повернулася. Де вона, ніхто не знає.

За його словами, раніше такого ніколи не траплялося, тож батьки були не на жарт стривожені, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

Читайте також:  У Тисмениці рятувальники витягнули з озера тіла двох чоловіків

Працівники поліції встановили, що дитина на момент повідомлення про її зникнення перебувала на території Львівщини. Вона їхала до бабусі.

Також про зникнення дочки та сина заявила жителька Надвірнянщини. За її словами, діти зникли увечері після сварки вдома.

“Поліцейські негайно розпочали пошуки дітей, і вже близько опівночі стало відомо, що брат та сестра не покидали села, де проживають. Невдовзі їх повернули додому”, – повідомляє пресслужба ювенальної превенції Прикарпаття.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: , ,