facebook

Покладіть взуття до холодильника — мало хто знає, навіщо так робити

Найчастіше в холодильнику лише зберігають продукти. Але його можна використовувати і для інших цілей. Наприклад, ви можете покласти до нього взуття.

Пише - джерело.

Раніше ми розповідали як зробити так, щоб махрові рушники стали м’якими під час прання. Але якщо вам потрібно розносити взуття, можна скористатися таким простим лайфгаком.

Візьміть два пакети з застібками, наповніть їх водою, засуньте прямо в туфлі або черевики, які ви хочете розносити. Відправте взуття до морозильної камери і залишіть на деякий час, краще всього на ніч. Після цього, можете бути певні, взуття стане на розмір більшим і більше не натиратиме.

Що ще допомагає розносити взуття: універсальні способи
Щоб розтягнути взуття в домашніх умовах на один розмір, можна скористатися й іншими способами.

Читайте також:  “Викинь все, що не працює”. Автор, на жаль, невідомий, але текст просто БОМБА!

Наприклад, можете змочити у воді шкарпетки, ретельно відіжміть, а потім надягніть на ноги. Взуйтеся і спробуйте походити в туфлях чи черевиках, поки шкарпетка не висохне повністю. Взуття поступово розноситься. Можна також взяти щільну та товсту шкарпетку, протріть взуття всередині водою та походіть 1-2 години.

Якщо нові черевики злегка тиснуть під час носіння, можна взяти стару газету, намочити її водою, щільно набити виріб в тих місцях, які найбільше натирають. Залишити сохнути за кімнатної температури. Коли папір висохне, приберіть його.

Візьміть горілку чи спирт, розведіть з водою навпіл, потім змочіть цим розчином ті ділянки взуття, які тиснуть найбільше. Взуйтеся і походіть вдома 2 години чи до повного висихання.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: