facebook

Побиття українського підлітка у Парижі: після допиту поліцейськими у нього стався нервовий зрив

Прийшов до тями і дав перші свідчення поліцейським Юрій Крученик – 15-річний хлопець із України, якого 15 січня жорстоко побила група невідомих підлітків.

Пише - джерело.

Про це інформує OBOZREVATEL з посиланням на тітку потерпілого Ірен.

Зокрема вона розповіла, що поліцейські запитували у нього, чи знає він когось із нападників і який у них був одяг. Проте Юрій нікого не впізнав, адже вони мали капюшони і захисні маски.

Зокрема потерпілий зізнався, що напад був для нього несподіваним і що він не встиг зорієнтуватися. Слідчий під час допиту підвищив голос, а у хлопця стався нервовий зрив. Адвокат зупинив допит. Юрій не розумів, чому його допитують. Він погано спав уночі, його доводилося заспокоювати і переконувати, що поліція на його боці. Також він був у відчаї через те, що друзі, які були з ним під час нападу, покинули його самого і втекли.

Нинішній стан потерпілого
Наразі потерпілий знаходиться у реабілітаційному центрі і навіть вийшов цими вихідними на 15 -хвилинну прогулянку в лікарняному дворику. Йому ще потрібно пройти лікування у пластичного хірурга. Під питанням можливість у майбутньому займатися футболом, адже у нього до того ж важка травма голови.

Читайте також:  Рeзoнaнc! Пам’ятаєте пoбuтoгo у Парижі українця? Так от виявляється Матір хлопця підозрюють у торгівлі людьми, а підліток “відомий поліції” – ЗМІ

Що відомо про побиття
Трагедія сталася 15 січня у центрі Парижа, коли українець Юрій Крученик разом з друзями повертався з коледжу додому.
По дорозі його перестріла банда невідомих. Друзі 15-річного підлітка зуміли втекти, а от хлопець впав на землю. Після чого підлітка жорстоко побили.
Внаслідок побиття у Юрія переламані руки, ноги, ребра, плечі, зламаний ніс. Також у кількох місцях проломаний череп, є гематома й контузія головного мозку.
Поліція затримала 9 підозрюваних у побитті – мешканців передмістя Парижа. Вони стверджують, що із Юрою незнайомі. Вони повідомили, що начебто напередодні в них відбувся конфлікт із кимось із хлопців з 15-го округу Парижа. Юрій із друзями, за їхніми словами, просто трапився їм під “гарячу руку”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: