facebook

Пара знущалась над жінкою і вела відеотрансляцію в Мережі

В місті Шостка Сумської області стався інцидент. Пара змусила жінку залізти в багажник авто і знімала трансляцію в соціальні мережі. Про це повідомляє tsn.ua.

Прямий ефір зі знущаннями випадково побачила місцева жителька. Вона одразу зателефонувала в поліцію. З’ясувалося, що жінку змусили лізти в багажник через те, що її чоловік викрав гаманця з рук у перехожої. Та покликала на допомогу свою онуку та її знайомого. І парочка вирішила самостійно знайти грабіжника та поквитатися з ним. Його дружину, що пиячила неподалік, узяли в заручники. Посадили у багажник і почали знімати все на мобільний.

Пише - джерело.
Читайте також:  Під Черкасами поліцейських спіймали на катуванні людей: подробиці НП

“У багажник закинули, як собаку отак. Я їх боюсь, погрожують”, – розповіла поліцейським потерпіла.

За словами кривдників, жінка сама погодилась залізти у багажник.

“Підеш до багажнику? А вона відповіла, що так. Сама, добровільно. Ніхто її не чіпав, не ображав, щоб до неї хтось торкався, я чесно гидую”, – розповів один із кривдників.

Відео, яке парочка транслювала в Мережу, тягне на кримінальну відповідальність. Поліцейські відкрили справу за фактом викрадення людини. Чоловіку, жінку якого визволили з багажника, доведеться теж відповідати за викрадення гаманця. Він вирвав з рук у жінки гаманець і кинувся тікати. Нестиме відповідальність за грабіж.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: