facebook

Мешканку Делятина госпіталізували до обласної інфекційної лікарні з підозрою на коронавірус

Жінка повернулася з Італії та мала скарги на температуру й погане самопочуття.

Пише - джерело.

У четвер, 27 лютого, мешканка Делятина звернулася за допомогою до медиків. Через підозру на коронавірус її госпіталізували до обласної інфекційної лікарні, інформує Репортер, посилаючись на власні джерела.

Як розповів головний лікар Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні Роман Остяк, жінку справді направили до них лікарі з Делятина з підозрою на коронавірус.

“Поки ми ставимо їй грип та двосторонню пневмонію, оскільки в Італії вона була в контакті з донькою й двома онуками, яким італійські медики діагностували грип, – говорить Роман Остяк. – Є розпорядження, щоб усі пацієнти, які приїхали зі Словаччини, Чехії, Румунії, Угорщини та Італії, проходили додаткову перевірку на коронавірус. Тож ми терміново відправили аналіз до Києва, оскільки у нас немає можливості підтвердити коронавірус лабораторно і ми його ще у пацієнтів не бачили”.

Каже, пацієнтка ізольована, знаходиться у спеціальному боксі, а медики, що контактують із нею, використовують спеціальні костюми. Результати із Києва мають отримати ближче до вечора.

Читайте також:  Пенсійна реформа в Україні: хто постраждає і як відкладати вже зараз

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: