facebook

Оксана Мaрчeнкo: “Сказати що я в шoцi, нічого не сказати …” невже Володимир 3елeнcькuй не розуміє, що все це з часом проходить

Українська популярна телеведуча і журналістка Оксана Марченко опосередковано висловилася про санкції, введені проти телеканалів її чоловіка Віктор Медведчука. Так, на своїй сторінці в «Інстаграм» знаменитість опублікувала картинку з віршем, при цьому, не стала нічого говорити в описі публікації.

Пише - джерело.

Відзначимо, на оприлюдненому зображенні був вірш: «Був блиск і багатство, могутність трону. Всесвітня слава, хвала і пошана … І було кільце у царя Соломона. На ньому був напис: «І це пройде».

Можливо, своїм постом, Марченко висловилася про правління президента України Володимира Зеленського, який, в свою чергу, ввів санкції проти проросійських каналів «112 Україна», NewsOne і ZIK.

Читайте також:  5-річний Матвій підірвав Мережу своєю рекламою м'яска і ковбасок, але видає все нові "перли"

Примітно, що багато підписників Марченко стали підтримувати її, вказуючи, що вони сильно засмутилися, дізнавшись про санкції. «Дуже шкода, що наша Україна перетворилася на тоталітарну маріонеткову недодержаву, закони не працюють, свобода слова знищена, люди голодують», «Я засмутилася, що мої улюблені канали закрили, сподіваюся це все пройде», «Вранці прочитала новини і отетеріла.

Такого беззаконня я не очікувала. Чорне називають білим, підміна понять …. Задзеркалля якесь »,« Оксана, ми з Вами !!! Ми Вас підтримуємо! » «Перемога буде обов’язково на вашому боці», «Є люди, корону яким хочеться збити лопатою ….», «Оксаночка, все буде добре! Всі розсудливі люди розуміють, що це маячня і знущання », – писали люди.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: