facebook

Обіцяв одружитися: на Волині жінка переказала “нареченому” 700 тисяч гривень

Заради “коханого” вона навіть позичала гроші.

Пише - джерело.

На Волині 63-річна жінка віддала понад 700 тисяч грн шахраєві, який обіцяв приїхати до неї та одружитись. Зловмисник, з яким вона познайомилась у соцмережі, представився громадянином Сінгапуру.

Про це повідомили у поліції Волинської області.

Чоловік увійшов в довіру до потерпілої, писав, що перебуває наразі у скрутному становищі, але дуже хотів би приїхати, побачити її, мовляв, жінка йому сподобалась, навіть планує з нею одружитись.

“Далі він надсилав їй різні рахунки, на які потрібно було переказати кошти нібито за різноманітні послуги: отримання паспорта, медичного страхування, сертифікатів, квитки на виїзд з країни перебування тощо. З невідомого акаунту їй навіть писали нібито від ООН, надсилаючи рахунки, на які потрібно було пересилати кошти. Віддавши шахраям усі збереження, жінка позичила певну суму грошей, які також надіслала, будучи переконаною, що допомагає фіктивному нареченому швидше виїхати з однієї з країн південно-західної Азії до неї на Волинь”, – зазначили у поліції.

Читайте також:  У центрі Франківська бійка між юнаками закінчилася пограбуванням (фото)

Зловмисник видурював у довірливої жінки гроші протягом місяця.

Згодом жінка звернулась до поліції з заявою про злочин, відомості за цим фактом внесені до ЄРДР за статтею шахрайство (ст. 190 ККУ).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: