facebook

4 тисячі за ніч: франківці викликали поліцію до сусідки через дорожнечу житла, яку здає в оренду (ФОТО)

В редакцію Галки звернулися кілька мешканців будинку на вулиці Залізничній в Івано-Франківську. Вони скаржаться на поведінку своєї сусідки, котра, на їх думку, невиправдано дорого здає в оренду житло подобово.

Пише - джерело.

Ввечері сьомого березня вони стали свідками, як військовий лікар з Харкова, евакуюючи свою родину, заплатив за ніч у орендованій в будинку однокімнатній квартирі чотири тисячі гривень. Люди викликали поліцію, бо вважають такі розцінки мародерством. Тим паче, клієнт власниці житла – військовий медик.

“Вважаю, що це мародерство. Про це казав і мер. Чотири тисячі гривень за ніч. Нехтуючи тим, що це людина, яка рятує життя нашим бійцям. Знаю, що ціни за оренду до воєнного стану були в рази нижчі. Я повідомив про це поліцію і владу. Мені здається, що чоловік був у безвихідному становищі, хотів пошвидше евакуювати свою сім’ю і повернутися до роботи, тому заплатив”, – розповів Галці Віктор Микитюк.

Віктор Микитюк додає, що власниця житла має в будинку ще кілька квартир, і ціни там за ніч у ці дні – теж кілька тисяч гривень.

Читайте також:  У Харкові мати задушила дворічного сина та викинулася з вікна: з'явилися деталі трагедії. Фото

Власниця житла Лілія Шемерлюк теж прокоментувала Галці інцидент. Каже, веде свою роботу офіційно і прозоро. Зараз в області, як і в Україні, є багато вимушених переселенців, у кожного різні запити і потреби.

“До мене звернувся чоловік, шукав житло. Я йому запропонувала, він погодився. Вже потім у нього питали про ціну сусіди. Людина написала розписку, що гроші з нього не вимагалися, орендував житло він добровільно. Загалом житла зараз в місті немає. Але я розповідаю людям, де є безкоштовні варіанти, де є інші, за 600 гривень кімнатки, за 1200. Вже у готелях немає вільних номерів за 4 ти 6 тисяч, значить людей таке влаштовує”, – каже .

Нагадаємо, не підвищувати ціни за оренду житла в Івано-Франківську мешканців закликала місцева і обласна влада.
За даним конфліктом поліціянти відібрали пояснення у громадян.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: