facebook

“Наступного року війна не закінчиться”: Притула повернув українців у сувору реальність – до чого готуватися

В Україні війна не закінчиться і наступного року, про це повідомляє Притула.

Пише - джерело.

В Україні триває повномасштабна війна. Російсько-українська війна не закінчиться ні цього року, ні наступного року. Цією думкою поділився відомий волонтер Сергій Прітула в інтерв’ю РБК-Україна.

Притула зазначає, що не володіє інформацією, якою, можливо, володіють українські спецслужби. Однак він має внутрішнє відчуття, що війна затягнеться надовго і легше точно не буде.

Він не бачить якихось об’єктивних причин, чому б Росія відмовилася цього року від такої тактики, яку застосовували минулого року. Також він зазначив, що більший відсоток українців вважає, що війна набуває затяжного характеру.

Читайте також:  “Путін відтягнув свій кінець”: Арестович назвав терміни обвалу фронту

Немає підстав вважати, що війна може закінчитися до кінця цього року, тому Притула зі своїм фондом планує роботу з орієнтуванням на те, що війна не закінчиться і наступного року.

Слід зазначити, що є чітка позиція щодо закінчення війни. Завершення війни буде лише тоді, коли Україні будуть повернуті кордони, які були у її складі 1991 року. Інакше, якщо не буде повернуто Крим чи Донбас, війна триватиме доти, доки всі території не повернуться під контроль нашої країни.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: