facebook

Полон або знищення: як ЗСУ вибиватимуть ворога з Херсона – думка експерта

Бомбардуючи Антонівський міст у Херсонській області, ЗСУ попереджають окупантів – їм краще піти зараз, поки є можливість, оскільки після руйнування стратегічно важливого об’єкту російські війська опиняться у пастці.

Пише - джерело.


Про це в ефірі Апостроф TV розповів військово-політичний оглядач гурту “Інформаційний опір” Олександр Коваленко.

Він зазначив, що удари по Антонівському мосту не тільки вісник контрнаступних дій, а й попередження, демонстрація того, що українські військові можуть зробити з цим мостом найближчим часом. У разі руйнування об’єкту рашисти залишаться без можливості постачати зброю групі військ на правобережній частині Херсонщини. Більше того – вони будуть відрізані від “великої землі” і не зможуть відступати тоді, коли потрібно буде тікати під тиском українського контрнаступу.

Читайте також:  Мобілізація в травні: кого відразу відправляють на фронт, термін навчання чоловіків без досвіду

“Ти не можеш тримати оборону, коли в тебе немає зброї, боєприпасів, техніки, ротації, підкріплення. Ця оборона буде нівельована через кілька днів, максимум – через тиждень. Що тоді робити? Тільки бігти. А куди тікати, якщо за спиною Дніпро, яке форсувати ти не можеш?”, – розмірковує експерт.

Такий ультиматум дозволяє росіянам зробити вибір: виводити свої війська під знаком “жесту доброї волі” або залишатися і чекати на контрнаступ ЗСУ, після якого знову-таки буде вибір – здатися в полон або загинути.

“Саме зараз ми демонструємо, що Антонівський міст знаходиться під повною вогневою поразкою нашої артилерії. Тобто вони не зможуть робити ремонтні роботи. Вони будуть одразу нівельовані ударами нашої артилерії”, – резюмував Коваленко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: