facebook

Накриє всю Україну: синоптики б’ють на сполох – запроваджено перший рівень небезпеки

Попередження синоптиків

Пише - джерело.

Синоптики попередили про надзвичайний рівень небезпечності в більшості областей Україна на 13 травня
За попередженням синоптиків 13 травня по всій Україні введено перший рівень небезпеки. Загалом попереджають про пожежну небезпеку та метеорологічні явища. Детально про це йдеться на сайті Укргідрометцентру.

Так от, щодо погоди в Україні 13 травня, то опади прогнозуються в центральних, частково північних та західних областях, а також на півдні та сході. Це видно на карті, що зображена нижче в тексті.

Щодо температури повітря, то вона коливатиметься в межах від +6 до +4 вночі, від +11 до +13 вдень. Прогнозується хмарність з проясненням. Вночі без опадів, але хмарно, а ось уже вдень місцями ймовірні невеликі опади в вигляді дощу.

Вітер буде від 5-10 метрів на секунду вночі й так само на протязі дня.

Читайте також:  Від сильних заморозків до відлиги: синоптикиня розповіла, до якої зими готуватися українцям

Також на карті зазначено в яких саме областях опадів не прогнозується та більш точна температура повітря залежно від регіону.

А зараз щодо попередження синоптиків.

Так от, з 12-15 травня в Україні, крім Закарпатської, Чернівецької, Волинської, Житомирської, Чернігівської, Сумської, Кіровоградської, 12 травня і Харківської, 14-15 травня і Херсонської областей та Криму, надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Отже, 13 травня надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Закарпатській, Чернівецькій, Волинській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Кіровоградській областях. Тому будьте обережними.

Вночі 13 та 14 травня в західних, північних та Вінницькій областях на поверхні ґрунту заморозки 0-5 градусів. Тобто це перший рівень небезпечності – жовтий.

Уважно спостерігайте за погодою та змінами в ній, а також не нехтуйте попередженням синоптиків.

 

 

Сообщение Накриє всю Україну: синоптики б’ють на сполох – запроваджено перший рівень небезпеки появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Залишити відгук