facebook

На війні загинули троє захисників з Прикарпаття

Сумна звістка сколихнула Калуську, Косівську та Переріслянську громади.

Пише - джерело.

7 липня в запеклому бою з окупантом на Донеччині, під час артилерійського та танкового обстрілу героїчно загинув командир стрілецького відділення стрілецької роти молодший сержант, калушанин Тарас Федорняк. Цьогоріч у листопаді Тарасові виповнилося б 47 років.

“Безглузда війна, яка ввірвалася на нашу землю, обірвала ще одне життя відважного бійця. Він став Героєм, Героєм і залишиться в пам’яті всіх наступних поколінь українців, всіх калушан”,- йдеться на сторінці громади.

Полеглого Героя зустрічатимуть сьогодні, 13 липня. О 17:30 год виїзд траурної колони від Калуської центральної районної лікарні (Підгірки) вулицями міста:

– Івано-Франківська

– Бандери

– Височанка (зупинка колони)

Заїзд катафалка на

– Копальняна

– Виговського (хвилина мовчання)

– Височанка

– Бандери

– Грушевського

– Пр. Лесі Українки

– Б. Незалежності

18.00 ПК “Мінерал”, панахида.

14 липня о 11:00 розпочнеться чин похорону. Панахида у Церкві св. Михаїла, УГКЦ.

Також сьогодні, 13 липня, Косівщина зустрічатиме полеглого Героя Сенчука Владислава, жителя села Яворів, який віддам життя за Україну.

Читайте також:  Таролог назвала рік, коли на Україну чекає казковий розквіт

Косівська районна військова адміністрація повідомляє, що прощання із загиблим захисником на майдані Незалежності в м.Косів.


Гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся й села Волосів, Надвірнянського району. Війна забрала життя прекрасного батька та коханого чоловіка – Ярослава Гвоздянчука, 1979 року народження.

Як повідомила у мережі староста села Людмила Станчук, у перші дні війни Ярослав повернувся з-за кордону та став до лав Збройних Сил України захищаючи нашу Вітчизну.

“Він любив Україну і хотів бачити її вільною та незалежною. Прикро і боляче, що такі сильні, мужні Герої гинуть у самому розквіті сил. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, друзям усім хто знав Захисника. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти в серці болючу рану втрати, адже загибель найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі”,- йдеться в дописі.

13 липня орієнтовно з 10:00 до 11:00 год. зустрічають тіло загиблого Героя.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: