facebook

Хід війни кардинально зміниться: астрологи назвали ключові дати 2023 року

Багато аналітиків, нумерологів та астрологів пророкують Україні перемогу над російськими окупантами вже у 2023 році. При цьому деякі з них вважають, що переломний момент настане в лютому цього року.

Пише - джерело.

Таку думку висловили ведичні астрологи Анна та Олексій Суханови на своїй Instagram-сторінці.

За їхніми словами, у річній карті України у лютому змінюється два річні періоди й обидва вони характеризують як напружені. Перший пройде з 2 по 24 лютого, а другий – з 24 лютого по 19 квітня.

“Однак їх напруженість буде відрізнятися від того, що ми проживали в січні. У січні акцент був зроблений на психологічний стан. У лютому попри те, що період напружений, він вже може бути продуктивним. Продуктивність може бути виявлена не стільки у звільненні територій, скільки кількістю знищеної військової техніки та ворогів”, – йдеться в астропрогнозі.

Читайте також:  На війні загинув боєць з Долини – Максим Сальніков (ФОТО)

При цьому це може стосуватися не лише зовнішніх ворогів у вигляді ворожої армії, а й корупціонерів, ворогів держави та народу України за її межами, наприклад, лобістів путіна в ЄС та США, які перешкоджають отриманню зброї чи іншої допомоги для України.

Астрологи також припустили, що саме в лютому раніше нейтральні країни почнуть себе активніше проявляти або займуть певнішу позицію.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: