facebook

На Верховинщині відкрили новий рекреаційний пункт: фоторепортаж

На території Гостівецького лісництва ур.Кируцин Державного підприємства «Гринявське лісове господарство» відкрили нове рекреаціїйне місце. Про це повідомили у Гринявському лісгоспі.

«ТУТ Є КРИНИЧКИ З ПРОХОЛОДНОЮ ДЖЕРЕЛЬНОЮ ВОДОЮ, ЯКА БАДЬОРИТЬ ТА НАДАЄ СИЛ У СПЕКОТНІ ДНІ. ОШАТНА АЛЬТАНКА, ЩО СТВОРЮЄ ВІДЧУТТЯ ЗАТИШКУ ТА КОМФОРТУ. Є МІСЦЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ НА БАГАТТІ, СТОЛИ ІЗ ЗРУЧНИМИ ЛАВАМИ, ПОРУЧ Є ПІЧ З МАНГАЛОМ, ДЕ МОЖНА ПРИГОТУВАТИ СМАЧНІ СТРАВИ НА ВІДКРИТОМУ ВОГНІ, ГОЙДАЛКА ЯКУ ДІТКИ НЕ ЗАЛИШАТЬ БЕЗ УВАГИ, МІСЦЯ ДЛЯ ЗБОРУ СМІТТЯ. ІНФОРМАЦІЙНІ СТЕНДИ ТА ЯСКРАВІ ПАННО НАГАДУЮТЬ ПРО ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ В ЛІСІ, ПРО БЕЗПЕЧНЕ ПОВОДЖЕННЯ З ВОГНЕМ», – ЙДЕТЬСЯ У ПОВІДОМЛЕННІ.

Читайте також:  Як розпізнати в майбутньому чоловікові тирана
Пише - джерело.

Урочисто стрічку перерізали т.в.о директора Максим’юк Андрій Петрович та лісничий Гостівецького лісництва Копчук Мирослав Іванович.

Ідею створити таке мальовниче та креативне місце зустрічі з лісом запропонував лісничий Гостівецького лісництва Копчук Мирослав Іванович. Ініціативу підтримали колеги, отож вже з початком весни почали втілювати задумане в життя. Для цього обрали місцину з розкішними краєвидами, обабіч дороги, розташовану поруч з лісом та гірською річкою.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: