facebook

На Верховинщині невідомі організували біля річки стихійне сміттєзвалище (фото)

У селі Кривопілля Верховинського району невідомі на вантажівці вивозять сміття на берег ріки.

Про це повідомляє Oleg Gapchuk у соцмережі Фейсбук:

Пише - джерело.

Жителі села Кривопілля, а саме присілків Плай та Дебрі вже шість місяців намагаються зловити чужинців, які на межі їх присілків, а що головне біля річки викидають сміття. Переважно автомобіль приїздить пізно вночі, і уже на ранок залишає за собою тільки сліди від шин.

Так триває з кінця травня поточного року, якщо літом це відбувалося біля першої години ночі, то в середині жовтня, великий грузовик заїхав, коли лиш потемніло.

Люди майже спіймали наглоту, але їм вдалося втекти. Автомобіль був марки “Зіл” і скинув на берег річки переважно мішки з порожніми бутилками, яких неймовірно багато. Складається таке враження що вони з якогось відпочинкового закладу, чи ресторану. Якщо літом сміття на березі , поглинула повінь, то зараз воно знову накопичується, бо хтось дуже мудрий вирішив зробити тут полігон зі сміття.

Читайте також:  “Хазяїн Буковеля” догляне дороги Франківщини за півмільярда, – ЗМІ

Дорогою до цього місця, можна також побачити потрощене , бите скло від бутилок , що випали з кузова , а саме сміття- це здебільшого порожні бутилки достатньо дорогих напитків. Зрозуміло ,що більшість жителів цих присілків часто не можуть собі дозволити щодня вживати бренді, віскі чи ром – сміття чуже. Також дуже багато пластикових бутилок з під пива. А ще, як кажуть очевидці літом тут можна було знайти і стіральну машину, тостери та дитячий ровер. Спільними діями, спробуємо виловити, цих свинолюдей, можливо у нас і вийде!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: