facebook

На Україну чекає непростий і навіть вирішальний місяць – астролог

Астролог Ольга Медвецька склала прогноз для України на найближчий час та з’ясувала, на яку загрозу нам варто чекати.

Пише - джерело.


“На Україну чекає непростий і навіть вирішальний місяць-півтора. Саме зараз буде вирішуватися остаточно подальша доля нашої держави. Протягом усього місяця буде високою вірогідність застосування заборонених видів зброї, а також хімічної та біологічної зброї (квадрат Марс-Нептун). А з другої половини жовтня відбуватиметься чергова ескалація на фронті, адже Марс матиме напружений аспект із планетою розширення та експансіїї – Юпітером”, – сказала експерт в інтерв’ю УНІАН.

Вона додала, що найскладнішим періодом як на військовій арені, так і в буденному житті, стане час з 25 жовтня і перші два тижні листопада.

Читайте також:  Війна в Україні затягнеться на півроку-рік: експерт шокував прогнозом (відео)

“Оскільки йдеться про поєднання коридору затемнень, негативних аспектів від Марса та від Сонця до Урану, то можемо говорити, що напруга значно зростатиме”, – уточнила астролог.

Крім того, Медвецька відповіла, чи можуть країни-НАТО спинити диктатора Володимира Путіна.

“Так, така вірогідність є. Астрологічно це обумовлено напруженістю аспекту між планетою тоталітаризму Сатурном та планетою демократії, свободи Ураном. Це є символом протистояння вільного демократичного світу, його лідерів і диктатора. Оскільки зараз триває ера Водолія, то просто неможливо, щоб переміг диктатор. Демократія, свобода повинні його спинити. Питання, на жаль, тільки в тому, скільки жертв до цього забере ця битва між минулим і майбутнім, між волею та рабством”, – підсумувала експерт.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: