facebook

Росія давно готувалася до жорстокого та цинічного вторгнення в Україну – Зеленський

Про підступність російської імперії президент України Володимир Зеленський розповів у своєму телезверненні до українців. Вторгнення готувалося цинічно, з порушенням правил війни.

Пише - джерело.

Про це свідчать численні показання узятих у полон військових та одержані у ворога документи. Йдеться про сотні-сотні полонених, серед яких і пілоти літаків, які бомбили українські міста і мирних людей.

“Заговорили російські військові, взяті в полон нашими захисниками… Ми почули їх свідчення. Ми побачили документи. Карти. Плани. Не вчорашнього дня. Це не імпровізація. Вони готували це вторгнення саме так – жорстоко, цинічно. Заздалегідь із порушенням правил війни”, – сказав Президент.

Читайте також:  В Україні з 7 жовтня у громадському транспорті запрацюють нові обмеження: що забороняється

“Тому Харків. Тому Чернігів. Тому Суми. Тому Маріуполь. І багато інших українських міст-герої побачили чисте зло. Звірство. Так було заплановано”, – наголосив президент України. Але це не має вбити в українцях людяності.

“Незважаючи на все, ми ставимося до полонених у межах Женевської конвенції. Незважаючи на все, наші ракети у відповідь не падають на цивільні об’єкти Росії. Або Білорусі. Звідки на нашу територію щодня йдуть ракети. Йдуть колони техніки. Летить авіація. Проти мирних людей. Проти мирних міст”, – сказав Зеленський.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: